dijous, 14 de gener del 2010

LES MENTIDES DEL TRIPARTIT, CAP A UN NOU GOVERN

En aquests últims dies el govern de Catalunya ( Generalitat de Catalunya), ha faltat a la veritat sobre diferents temes als catalans.

Ens han dit que aprovarien una llei sobre la organització territorial de Catalunya on es crearien les Vegueries en substitució de les Diputacions. La realitat es que internament el govern no s’ha posat d’acord. El PSC no les vol, ERC si, però la del Penedès no.
CiU sembla que si que les vol, inclosa la del Penedès, però sempre que les Diputacions siguin substituïdes per les Vegueries.

A més aquesta any ens han enganyat amb tot el tema dels focs de Horta de Sant Joan. No va ser un llamp, va ser intencionat, van destituir tots els comandaments dels Bombers al cap de poc temps, no sabem com va anar el tema de les trucades d’emergència dels Bombers que van morir. Ningú va fer cas de la gent del territori.

Ara comença a estar clar que el sistema de finançament no serà el que ens van dir que seria. La gent de CiU ja ho varem dir. Es un nou engany.

Un capítol apart és el tema de l’aeroport del Prat. Res de res. La Generalitat, ni els sectors econòmics del País tindran capacitat de dir-hi gran cosa. Es lamentable.

L’economia, tema important per a tots els ciutadans. Que fa el govern per la gent que s’ha quedat sense feina. Entre d’altres aprovar ERO’s, sense oferir alternatives. Cal treballar per l’economia del país i la seva gent.

Bé, per finalitzar, espero que es produeixi un canvi en el govern de Catalunya, no per que si, ni per que toqui, sinó per que l’alternativa es esperançadora, engrescadora i a mes il•lusionadora. Això es el que volem tots, posar Catalunya i la seva gent allà on toca. Un govern de CiU penso que pot ser el que la majoria de catalans i catalanes volem. ESPEREM QUE SIGUI.