dimecres, 16 de desembre del 2009

PLE AJUNTAMENT DE LES CABANYES 16/12/2009

Avui hem tingut Ple a l’Ajuntament de Les Cabanyes. Hem aprovat el Pressupost municipal pel 2010 amb increments en les partides que afecten a les Persones, polítiques socials i polítiques culturals, esportives i de festes.
Aquests dos conceptes s’enduen el 60 % de l’augment del pressupost municipal.
El pressupost ordinari augmenta per donar serveis a les persones i serveis al municipi.

El pressupost d’inversions augmenta gràcies a les subvencions aconseguides pel govern de CiU i això repercuteix en mes obres per millorar la qualitat de vida de tots els cabanyencs i cabanyenques.

Hem adjudicat les obres del carrer cinc i dels nous vestidors del camp de futbol.

Hem licitat les obres de l’ampliació del cementiri i de la reforma de l’edifici de l’Ajuntament.

Estem complint.

També teníem dins l’ordre del dia la Moció de suport a la Comissió LES CABANYES DECIDEIX per convocar una consulta sobre la independència de Catalunya.
El Grup municipal de CiU hi ha donat suport amb l’objectiu de millorar la democràcia, de donar suport a un grup de gent que vol fer una consulta.
El fet de les consultes va lligat amb el Dret dels ciutadans a Decidir. Això és democràcia.
La oposició (PM-PSC) no hi ha donat suport, perquè el fons identitari no els hi agrada. Però hi ha un problema, fa una setmana van repartir un document pels veïns del poble on demanaven fer consultes a tots els veïns i veïnes sobre el pressupost municipal i d’altres temes que afecten a la gent de Les Cabanyes.
Podríem estar-hi d’acord, però cal estar a les verdes i a les madures.
NOSALTRES HI SOM.

Personalment penso que el poble sempre ha de donar la seva opinió, altre cosa es que desprès es pugui aplicar, però inicialment cal consultar.